marți, 22 noiembrie 2011

Frigul din sufletul tău.


E frig. Încălzeşte-ţi inima cu focul dragostei. Încearcă să fii bun cu ceilalţi. Încearcă să ştii să-ţi arăţi dragostea faţă de ceilalţi aşa cum ştii tu mai bine. Nu ai nevoie de un profesor, ei îţi vor lua banii. Fii tu profesorul dar totodată fii şi elevul.
Încearcă atunci când vântul vine să te dărâme să sufli împotriva lui. Suflă. Suflă. Suflă.
Nu lăsa că unele urme de la praf să se vadă în ochii tăi. Ei trebuie să strălucească în tine. Ei trebuie să exprime iubire, bucurie dar câteodată şi tristeţe. Nu fi dezamăgit într-o zi va apărea şi soarele de după nori. Totul stă în puterea sufletului tău.
Încearcă să spui tot felul de poveşti, chiar dacă nu te regăseşti în ele, dar nu unele în care vedem că personaj principal vântul, catastrofă, cutremurul.. Ele nu îşi au locul. Fale să dispară. Alungă-le.
Lasă că prietenii tăi să-ţi spună zilnic:"De cum pe strada ta e mereu soare şi la mine nu?". Atunci spune-i:" Alungă-ţi vântul. El te va face trist mai mereu. Lasă razele calde să te încălzească cu iubirea lor.Se vor descurca ai să vezi.Şi nu uita.. O rază de soare încălzeşte mai bine decât un nor pătat de un albastru închis.

2 comentarii:

S-ar putea să îţi placă şi:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...