marți, 7 februarie 2012

Ce este femeia?? O compoziţie chimică?! Un amestec?!


Ce este femeia?? O compoziţie chimică?! Un amestec?! O jucărie cum spun unii?! O..

Ea este femeia prototip. Nu este perfectă dar tinde mereu spre perfecţiune. Este frumoasă în felul ei de-a fi.
Reprezintă un amestec echilibrat de feminitate şi sensibilitate cum rar întâlneşti. Are un suflet de copil, emană bucurie, reprezintă soarele pentru un bărbat. Se ţine de hotărârile luate, are mereu lacrimi în ochi, de bucurie sau tristeţe. Are în ea un potenţial enorm de care nu este conştientă căci încă nu l-a găsit pe EL.
Are o sete de afecţiune, pasiune pe care cred că niciodată nu va reuşi cineva să i-o potolească. Este un om cu suflet bun dar ros pe dinăuntru de nişte adevăruri dureroase. Fără să bănuim o analizăm zilnic, uneori, fiecare zâmbet, fiecare cuvânt, fiecare respiraţie.Indiferent prin câte a trecut a demonstrat că, în timp, toate s-au aşezat şi a fost dacă nu fericită cel puţin pe undeva pe acolo.


Acordă mereu o a doua şansă, a treia sau a n a şansă.
Deşi face paşii mărunţi merge destul de repede, iar bărbatul nu se poate ţine după ea, câteodată se împiedică sii cere ajutorul.



Crede că niciodată nu poţi să cazi atât de jos încât să nu mai poţi să te ridici, că vine momentul în care trebuie să renunţi să te plângi că lucrurile nu au ieşit aşa cum îţi doreai şi să te apuci să construieşti temelii solide chiar şi pe nisipuri mişcătoare... că atâta timp cât ţi doreşti cu adevarat cu siguranţă poţi reuşi.

S-ar putea să îţi placă şi:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...