joi, 12 ianuarie 2012

Tu nu ai nevoie de un "SMURD" ?!


Tot ce trebuie să faci e să intri aici şi să dai un like. Mulţumesc.
Salvare pentru SMURD are nevoie să strângă 100.000 de like-uri pentru că Domnul Băsescu la mintea lui "coaptă" să nu desfiinţeze SMURD-ul.

Îţi mai aminteşti, tu dragă Basescule în 2010 de explozia de la Maternitatea Giuleşti? În scurt timp, un incendiu a cuprins toată maternitatea. Medicii şi pompierii de la SMURD au evacuat spitalul şi au aplicat măsuri de prim-ajutor. Ţi-a plăcut atunci când ai văzut mame ajunse la pragul disperării, taţi care se zgâriau pe faţă, fraţi, surori ce plângeau de mila pruncilor nou - născuţi în acea maternitate. Cum te-ai fi simţit dacă era şi vreuna din fiicele tale pe acolo? Erai tu oare bucuros?!

Ne ia durerile de spate, cap, avem mii şi mii de boli, numărul 112 ne este cunoscut de la o poştă. Zilnic auzim SMURDUL cum este deja în acţiune, cum merg în ajutorul bolnavilor, cum îţi întinde o mână de ajutor indiferent de rasă, vârstă. Ţie chiar nu-ţi pasă? Nu-ţi pasă că ceea ce este valoros în lumea aceasta stă pe cale să fie desfigurat din cauza unui imbecil de preşedinte, din cauza unui guvern. Voi toţi din fruntea parlamentului, voi toţi, da voi, voi meritaţi moartea, meritaţi un sfârşit ca şi al lui Ceauşescu. Aţi fugărit oamenii în străinătate la muncă, aţi dărâmat clădiri, v-aţi vândut ţara, v-aţi declanşat războaie unii împotriva altora pentru că aşa zisul "ajutor" al tău vrea să-i umpli buzunarele cu parale. Umple-le dar să nu te trezeşti într-o zi cu un glonţ în cap, nimeni n-o să plângă după tine dragă Basescule. Ai ajuns cel mai josnic român, ne-ai făcut de ruşine pe unde ai fost. Acum vrei să te răzbuni şi pe SMURD. Eu zic să nu de-a Domnul să te îmbolnăveşti ca nimeni n-o să-ţi sară în ajutor, poate o să sară să-ţi facă sfârşitul mai repede.

Păcat de ţara asta, am ajuns să suferim din cauza unor oameni ce nu au dreptul să-şi de-a cu părerea.

P.S: Poate da Domnul şi-o să vă treziţi din starea asta de somnolenţă şi-o să mai vizitaţi din când în când spitalele, maternităţile, n-o să mai desfiinţaţi SMURDUL pentru că aşa vor "muşchii voştri" şi poate vă vine mintea la cap. Doamne ajută!!

S-ar putea să îţi placă şi:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...