marți, 22 noiembrie 2011

Frigul din sufletul tău.


E frig. Încălzeşte-ţi inima cu focul dragostei. Încearcă să fii bun cu ceilalţi. Încearcă să ştii să-ţi arăţi dragostea faţă de ceilalţi aşa cum ştii tu mai bine. Nu ai nevoie de un profesor, ei îţi vor lua banii. Fii tu profesorul dar totodată fii şi elevul.
Încearcă atunci când vântul vine să te dărâme să sufli împotriva lui. Suflă. Suflă. Suflă.
Nu lăsa că unele urme de la praf să se vadă în ochii tăi. Ei trebuie să strălucească în tine. Ei trebuie să exprime iubire, bucurie dar câteodată şi tristeţe. Nu fi dezamăgit într-o zi va apărea şi soarele de după nori. Totul stă în puterea sufletului tău.
Încearcă să spui tot felul de poveşti, chiar dacă nu te regăseşti în ele, dar nu unele în care vedem că personaj principal vântul, catastrofă, cutremurul.. Ele nu îşi au locul. Fale să dispară. Alungă-le.
Lasă că prietenii tăi să-ţi spună zilnic:"De cum pe strada ta e mereu soare şi la mine nu?". Atunci spune-i:" Alungă-ţi vântul. El te va face trist mai mereu. Lasă razele calde să te încălzească cu iubirea lor.Se vor descurca ai să vezi.Şi nu uita.. O rază de soare încălzeşte mai bine decât un nor pătat de un albastru închis.

Ea -persoana speciala


Ea e Raffaela. E o persoană deosebită. Nu există zi în care să nu mă facă să zâmbesc, iar asta-mi place.De mult nu am mai râs aşa. Când ai prieteni trebuie să ştii să ţii alegi.
Cântăreşte-l bine, încearcă să vezi cât de mult poate să reziste alături de tine când eşti trist, vezi cine ţi-e mereu alături, caută prietenii care nu caută scopuri, anumite motive doar să-ţi fie prieteni. Cine îţi este prieten adevărat, nu ţine cont de suferinţă, bucurie.. el te ajută mereu.
În acest caz este şi Raffaela. Ea nu este genul de persoană care să profite de un prieten, ea nu te scurge de bucurii iar la suferinţă nu-ti face vânt. Ea e mereu lângă tine, ea e persoane pe care te poţi baza. Ştie să cântărească lucrurile, ştie să poarte o discuţie cu cei îngrijoraţi, ştie cum să-şi arate dragostea faţă de semeni. Ea e specială în felul ei.
Ea e pitic (aşa cum îmi place mie să-i spun eu: *)..
Nu-mi pare deloc rău că o am ca prietenă, dimpotrivă când sunt cu ea uit de toate necazurile mele, uit de tot ceea ce înseamnă trădare, îngâmfare, critică, invidie.

Îţi mulţumesc că-mi eşti o verişoară de milioane, şi o prietenă de miliarde. Te iubesc

S-ar putea să îţi placă şi:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...