joi, 15 martie 2012

Nu crezi că e timpul să schimbi ceva ?

De obiciei, noi oamenii, atunci când ne simţim obosiţi ne luam bilete spre destinaţii ce ne umplu pentru puţin timp senzaţiile… plecăm în vacanţe sau locuri îndepărtate, ca să uităm… după care revenim iar la aceeaşi rutină, la aceleaşi “colţuri” de griji, la insatisfacţii ce merg paralel cu dorinţele noastre.
Ce poţi face?! încotro să te îndrepți?!! ce să alegi?! te întrebi.
Opreşte-te şi reflectă, fereşte-te din calea tentaţiilor deşarte a vacanţelor de vis “exterioare”, sau a mulțimilor aglomerate şi renunţă la vise lipsite de sens. Explorează-ţi lumea interioară, acolo vei găsi mari secrete.
Ai obosit să cauți răspunsuri acolo unde nu există întrebări, să cauți oameni unde sinceritatea nu este acasă, sau drumuri care în realitate dispar și se despart în zări fără limite ?
Te plimbi în această lume și nu reușești să-ți potoli setea de plăceri efemere de păreri de rău și dezamăgiri. Te bagi în seamă cu unii, îi judeci pe alții și le dai note la ceilalți. Treci cu durere prin viață. Nu ești mulţumit de modul în care ești, de valoarea ta., de adevărata autenticitate ?
Te pierzi în locuri pe care le știai răspunzi la întrebări ce nu le știi răspunsul și dai răspunsuri ce nu-ți mai aparțin lași trupuri efemere să se “parcheze în patul tău deși demult nu te mai regăsești în trăirile lor înțelegi că faci mii de lucruri pe care nu le simți alte mii te plictisesc până la moarte și vezi că nu știi să-ți apreciezi zilele și atunci te-ntrebi: sunt doar etape, sau asta e realitate. E realitate! îți răspund. Ciudată și totalmente scăpată de sub control pare a fi acestă mică realitate, dar ea realitatea e cea care îți permite să distingi binele, de rău, realitatea trăită, de fantezie, adevărul, de minciună, tristețea efemeră, de bucuria eternă. Micul, de mare, lumina, de întuneric.

Construiește-ți gusturile. Fă ceea ce îți place fără să-ți fie teamă de ce ar putea crede alţii. Apără-te și nu te schimba niciodată pentru o persoană, ci pentru CINE EȘTI TU CU ADEVĂRAT. Nu-ți ascunde adevărata ta realitate, fii FERICIT în felul tău!!! Fii AUTENTIC și lasă-ți zâmbetul adevărat care vine din inimă să îmbrățișeze alte inimi.
Nu crezi că e timpul să schimbi ceva ?

S-ar putea să îţi placă şi:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...