miercuri, 23 noiembrie 2011

dar oare când greşeşte învaţă ?


Te-a marcat într-un mod deosebit viaţa persoanei pe care ai iubit-o? Ţi-a greşit cu ceva şi nu ştii cum sa-l ierţi. Iartă. Dragostea este îndelung răbdătoare, iartă totul, suferă totul, nădăjduieşte totul.
Există în oameni mai multe lucruri de admirat decât de dispreţuit. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor. Ştii ce înseamnă să iubeşte câţiva ani apoi să dai cu piciorul în vânt. E foarte grav şi doare. Sfâşie inima celui care ţi-a fost cel mai apropiat, celui care ţi-ai plâns necazul pentru ceva vreme, cel care a ştiut să-ţi mângâie părul, cel care ştia numai el cel mai bine să te alinte. Acum nu-l mai ai. Eşti în stare să faci tot. Dar nu poţi, apelezi la prieteni dar ei nu te pot ajuta. Trebuia să pui totul de la tine, dar cum?!
Bucură-te că ai putut lăsa în urmă nişte amintiri, dar dacă ceva te doare, vezi că inima ţi-e sfâşiată du-te şi încearcă să-ţi rezolvi problema. Cel care te iubeşte cu adevărat te va înţelege şi pe deasupra te va ierta.
Nu poţi să treci peste acel sentiment care ţi-a marcat viaţa.. nu uita. Eu te sfătuiesc să nu renunţi să-ţi iubeşti persoana pe care o preţuieşti. Nimic nu doare mai mult decât ceea ce nu poţi schimba. Nu poţi uita, din contră te întâmpină unele gânduri, vin altele imposibile de înţeles, de explicat şi simţi că nu faci faţă, vreau să-ţi spun că nu trebuie să laşi să se vadă. Acea persoană care te va vedea va face tot posibilul să te chinuie o vreme şi te va chinui, doar ca să te treacă printr-un test. Alungă îndoiala din viaţa ta, Închide ușa-n urma ei şi fă curat, aveţi valoare amândoi. Nu încerca să joci ping-ping cu persoana iubită, ai să ajungi să dai când în tine când în ea, iar într-un final să realizezi că era dată doar în final.

Învaţă să iubeşti des şi mult; să-i câştigi respectul celui iubit şi afecţiunea sa, să câştigi aprecierea lui, să înduri trădarea, să găseşti ce e mai bun în el; să laşi în urma ta o lume mai bună; să ştii pur şi simplu că cineva a respirat mai uşor doar pentru că tu ai trăit. Asta înseamnă să iubeşti cu adevărat.

Mult succes in dragoste Simona !:*Te iubesc:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să îţi placă şi:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...