marți, 10 ianuarie 2012

Urgent...

Urgent...

Este deja, un ritm de viaţă... O modalitate de a-ţi trăi viaţa.

Urgent...

E un cuvânt cu care trăim zi de zi pe parcursul vieţii noastre agitate şi căruia i-am pierdut deja tot sensul de “grabă” şi “prioritate”.

Urgent...

E modul cel mai rău de a trăi pe pământ, pentru că în ziua în care plecăm lăsăm neterminate lucrurile care într-adevăr erau urgenţe.

Urgent...

Este să faci o pauză în viaţa ta agitată şi, pentru un moment, să te vezi şi să te întrebi: ce importanţă are tot ceea ce fac?

Urgent...

E să te opreşti şi să vezi... cât de mare eşti!

Urgent...

E că atunci când te plimbi pe stradă să-ţi ridici privirea, să-ţi întorci capul şi să priveşti în jurul tău; observă cerul, copacii, păsările... oamenii!.

Urgent...

Este să fim mai umani... mai fraţi!

Urgent...

Este să ştim să preţuim timpul pe care ni-l cere un copil.

Urgent...

Este că într-o dimineaţă să te trezeşti devreme şi să priveşti răsăritul, să-i simţi căldura şi să-i mulţumeşti lui Dumnezeu pentru un cadou atât de mare.

Urgent...

Este să te simţi viu cu trup şi suflet!... Să-ţi vezi braţele, picioarele, corpul, inteligenta şi să vibrezi cu adevărat cu viaţa!

Urgent...

Este să faci pauză un moment în timp ce munceşti, să ieşi afară, să respiri profund şi să simţi cum aerul îţi umple plămânii şi... Să realizezi că eşti viu!.

Urgent...

Este să le spui oamenilor din jurul tău că îi iubeşti, cât îi iubeşti astăzi, şi să nu aştepţi ziua de mâine ca să faci asta.

Urgent...

Este să nu laşi că viaţa să-ţi treacă într-o clipă şi că, atunci când priveşti în urmă, să nu fii deja un bătrân care nu mai poate da timpul înapoi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să îţi placă şi:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...