luni, 16 ianuarie 2012

Păcat, păcat de sângele vărsat!!




Pistoale, cuţite, bâte, tot ce înseamnă lacrimogen. De asta au avut nevoie protestatarii din România. Bătrâni călcaţi în picioare, oameni nevinovaţi luaţi pe sus, huligani ce-şi dădeau "bărbăţia" în spectacol. Totul a devenit atât de duur.
Aveţi tot dreptul să vă cereţi drepturile, aveţi tot dreptul să vă daţi bărbăţia în aer, dar aveţi grijă de cel de lângă voi să nu fie atacaţi de voi, să nu fie afectaţi de tot ce faceţi voi în stânga şi-n dreapta.
Vă bateţi cu pumnul în piept ca nu mai vreţi un aşa Băsescu, strigaţi cu sufletul la gură "Jos Băsescule". Trist este faptul că, voi care l-aţi votat sunteţi cei care staţi ascunşi după TV, iar restul îndura măsurile drastice, bătăile de joc, umilinţele, violenta, în timp ce voi vă gândiţi cum să al votaţi din nou. Ruşine!!!!!!!!  Eu mă întreb aşa "când ai mers la vot nu tu l-ai votat?", că doar noh cine acum mai recunoaşte cine l-a votat pe aşa zisa "şuviţă de păr" de care râde lumea. Aţi ajuns să râdeţi de prostia omului. Am putut realiza că aţi devenit nişte oameni care sunt satisfăcuţi când aud o prostie.
Vreţi un guvern mai bun, vreţi o ţară în care să auziţi numai de bine. Dar, de câte ori ai încercat să vezi şi ceva bine în ţara asta? Niciodată nu te-ai putut abţine să te holbezi numai la jafuri, accidente, tot ce depinde pe zi ce trece scârbos.



Am ajuns să ne satisfacă nişte crime, nişte palme trase peste faţă, am ajuns să urmărim cu sufletul la gură nemulţumirile expuse în fiecare zi în telejurnal, în fiecare zi la ora 17 şi ori de câte ori o ştire nouă de groază este dată pe ecran. Orgoliu zace în fiecare din voi, vă beţi indiferenta şi strigaţi în gura mare ieşindu-vă pe gură doar aburii ce mai rămân din urmă cuvintelor vulgare.Va macină făţărnicia, alergaţi în colţuri dând de veste că România îşi caută stăpân. Nu. România nu are nevoie de stăpân, fiecare trebuie să fie stăpân peste viaţa lui. Nu lăsa că cineva să-şi pună amprenta pe fiinţa ta. Te va afecta foarte tare, te va trage după el.

Nu te va ajuta cu nimic că ai ieşit în stradă şi ai dat cu bolovani în cel de lângă tine, nu te va afecta nici vorbele acre şi scârboase pe care le scoţi pe gură. Nu te va ajuta nici bărbăţia pe care o ai dar singurul lucru care te va ajuta este că "ai avut şansa să arăţi unui om că ai fost om cu bun simţ şi cei 7 ani de-acasă şi că la protest ai ştiut să te comporţi ca o persoană deosebită de cealaltă care ţi-era ruşine s-o vezi". Asta contează.
Tu ai fost la protest?! Şi.. cum ai reacţionat? Ai fost o persoană cu bun simţ sau una care aruncă din metru în metru bolovani şi cuvinte acide???!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să îţi placă şi:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...